1:11 2:22 of 3:33?

1:11 2:22 of 3:33?

Getallenreeksen

Ken je dat? Ben je ’s nachts even wakker en dan kijk je op je digitale wekker voor de tijd.
En dan is het net 01:11 uur. Of 05:55 uur. Of 04:43 uur.

Mij overkwam het dat ik regelmatig ’s nachts wakker werd en telkens als ik op de klok keek was het 03:33 uur. En als ik andere mensen sprak die zich ook bezig houden met healing, reading, reiki of iets dergelijks, dan vertelden ook zij over dit soort getallenreeksen.

Ik was al een tijdje aan het lezen in het boek ‘Healing met Engelen van Doreen Virtue’.
En tot mijn verbazing kwam ik achterin het boek een hoofdstuk tegen over getallenreeksen. Zij legt namelijk uit dat de engelen ons vaak boodschappen brengen in de vorm van getallenreeksen. De engelen hopen dat wij ons bewust worden van het herhaaldelijk zien van deze reeksen. Voor de een zal dat zijn in de vorm van een klok, een ander ziet misschien juist deze reeksen in een kentekennummer of in busnummers.

Het boek geeft uitleg van een aantal van deze reeksen. Het voert te ver om alles uit dit boek over te nemen, maar een paar ervan wil ik toch wel met jullie delen.

111

Deze reeks is een teken dat er voor jou een deur naar kansen opengaat en dat je gedachten zich in een recordtempo in de vorm manifesteren. De reeks 111 is als het heldere licht van een flitslampje. Hij duidt erop dat het universum zojuist een kiekje van je gedachten heeft gemaakt en die in de vorm manifesteert. Ben je blij met de gedachten die het universum heeft vastgelegd? Zo niet, stel je dachten dan bij.

222

Je pasgezaaide ideeën beginnen werkelijkheid te worden. Blijf ze begieten en verzorgen, dan zullen ze al gauw de grond uit komen, zodat je bewijs van je manifestatie kunt zien. Met andere woorden: geef het niet vijf minuten voordat het wonder zich voltrekt, op.
Blijf positief, blijf affirmeren en blijf visualiseren.

333

De geascendeerde meesters zijn bij je en willen je laten weten dat je hun steun, liefde en gezelschap hebt. Doe vaak een beroep op de geascendeerde meesters, vooral wanneer je de patronen met het getal 3 erin om je heen ziet. Tot de beroemdste geascendeerde meesters behoren Jezus, Mozes, Maria, Kwan-jin en Yo-gananda.

444

De engelen zijn op dit moment om je heen en verzekeren je van hun liefde en hulp. Wees niet bang, want de hulp van de engelen is nabij.

555

Er is een grote verandering in je leven in aantocht. Deze verandering dient niet als positief of als negatief te worden uitgelegd, aangezien iedere verandering slechts een natuurlijk onderdeel van de levensstroom is. Misschien is deze verandering een antwoord op je gebed, dus blijf jezelf als rustig zien en blijf jezelf rustig voelen.

666

Je gedachten zijn op dit moment onevenwichtig: ze zijn teveel op de wereld van de materie gericht. Deze getallenreeks vraagt je in je gedachten een evenwicht tussen hemel en aarde aan te brengen.

777

De engelen zwaaien je lof toe: gefeliciteerd, je bent goed op dreef! Blijf zo doorgaan en weet dat je wens uitkomt. Dit is een bijzonder positief teken en het duidt erop dat je nog meer wonderen mag verwachten.

888

Een fase in je leven loopt ten einde en dit is een teken dat je daarvoor waarschuwt, zodat je je kunt voorbereiden. Deze getallenreeks kan erop duiden dat je een emotionele fase, een fase in je loopbaan of een relationele fase aan het afsluiten bent. Hij geeft ook aan dat er licht aan het eind van de tunnel is. Bovendien geeft hij aan dat de oogst rijp is en dat je die nu moet binnenhalen en ervan moet genieten. Met andere woorden: stel geen stappen uit en wacht er niet mee de vruchten van je arbeid te plukken.

999

Voltooiing. Dit is het einde van een grote fase in je persoonlijke leven of in het leven van de wereld. Ook is het een boodschap voor lichtwerkers die betrokken zijn bij de genezing van de aarde. Hij geeft aan dat ze aan het werk moeten slaan, omdat Moeder Aarde hen nu nodig heeft.

000

Deze reeks herinnert je eraan dat je één bent met God en dat je de liefde van de Schepper in je moet voelen. Ook is het een teken dat een situatie is afgerond.


 

De reeks die ikzelf regelmatig zie: 05:53

De geascendeerde meesters willen je voorbereiden op een ophanden zijnde grote verandering in je leven. Ze willen je laten weten dat ze je hand vasthouden terwijl deze verandering plaatsvindt en dat alles in orde zal komen. Verwelkom de verandering en kijk welke zegeningen hij je brengt.

 


 

Wil je meer lezen over getallenreeksen? Healing met Engelen van Doreen Virtue