Healing

De healingenergie van Monique is speels,
helder en koesterend.


 

Aura- en Chakrahealing

Elk wezen heeft een energieveld om zich heen. De zogenoemde aura. Dit energieveld is opgebouwd uit diverse lagen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, oftewel op zielsniveau. In de diverse auralagen kunnen blokkades, dunne plekken of ophopingen ontstaan. Hierdoor stroomt uw eigen energie niet meer goed door en kunnen allerlei klachten ontstaan. Dit kan variëren van niet lekker in je vel zitten, tot lichamelijke of psychische klachten. Ook stress, onverwerkte emoties of trauma’s kunnen voor een blokkade zorgen.

Mbv. van healingenergie, die via mijn handen stroomt, kan ik dit activeren, opruimen en healen.  Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt zo geactiveerd. Wat uw lichaam in staat stelt zichzelf te herstellen. Soms is het nodig om koorden naar andere mensen te schonen of zelfs te verwijderen. Oude contracten die allang niet meer dienen, mogen vaak ook verwijderd worden.

Hetzelfde geldt voor de chakra’s.
Chakra’s fungeren als geleiders. De energie van de aura staat in verbinding met het fysieke lichaam via de chakra’s, die elk op hun beurt gekoppeld zijn aan organen en meridianen. Draait een chakra te snel of te langzaam, of staat het te ver open of is het vervuild, dan kunnen diverse klachten ontstaan.
Onze gezondheid en ons welzijn is afhankelijk van actieve chakra’s. Als er iets gebeurt waardoor de levensenergiestroom vertraagd wordt, verminderen de chakra’s hun activiteit. Of de energie stagneert zelfs. Zonder de nodige vitale energie raken we lichamelijk en psychisch uit evenwicht. Als deze situatie langer duurt, moeten de chakra’s gestimuleerd worden om weer actief te worden.

Tijdens een healing worden de zowel de chakra’s als de auralagen geschoond, geheeld, geactiveerd en waar nodig correct verbonden. Soms zijn er auralifters die gehoord mogen worden, waarna ze naar het licht gestuurd mogen worden. Ook kan het voorkomen dat een bepaalde lichamelijke klacht je iets te vertellen heeft.

De healing vindt plaats op afstand. Na afloop stuur ik je een uitgebreid verslag van wat ik ben tegengekomen per e-mail.

Voor optimaal resultaat is het verstandig om veel water te drinken, zodat vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Ook kan het fijn zijn om even rustig aan te doen en lief te zijn voor jezelf.

 

Ook kinderen kunnen te maken krijgen met blokkades of zwakke plekken in hun energiesysteem.
Denk daarbij aan ruzies, scheiding, pesten, onzekerheid, hoog sensitief, ziekte, druk van school, piekeren, slecht slapen, druk of juist teruggetrokken. Maar ook straling van dect telefoons, mobiele telefoon, magnetrons, wifi, etc. kunnen de aura en de chakra’s uit balans halen.

Een behandeling bij kinderen gaat in de regel sneller en makkelijker dan bij volwassenen, omdat zij geen ‘opbouw’ van tientallen jaren hebben. Ook van deze healing zal ik een uitgebreid verslag maken en per e-mail toesturen.

Monique geeft duidelijk aan wat ze geheald heeft, wat je blokkades zijn en ze heeft ook goed geschoond Het is een compleet beeld wat je krijgt, daarna voel ik mij altijd kalm en blij.

U kunt met allerlei lichamelijke en psychische klachten bij mij terecht voor een healing. Echter, ik ben géén arts. Daarvoor verwijs ik u door naar het reguliere gezondheidssysteem.

Ook een Healing op afstand aanvragen? Klik op onderstaande knop om contact op te nemen. Dan spreken we een dag en tijdstip af waarop de healing op afstand zal plaatsvinden.

info.voorgrootenklein@gmail.com

REACTIES KLANTEN
De healingenergie van Monique is speels, helder en koesterend.
Zij is een bibliotheek aan informatie en bronnen, die zij overbrengt op de healee om hem/haar aan zijn/haar eigen informatie te herinneren. Haar wezen is groots; oprecht en gericht op geven. (trainer opleiding)

Monique geeft duidelijk aan wat ze geheald heeft, wat je blokkades zijn en ze heeft ook goed geschoond Het is een compleet beeld wat je krijgt, daarna voel ik mij altijd kalm en blij.

Ik werd behandeld in een speciaal rustige en mooi ingerichte kamer waardoor je je direct op je gemak voelt. Het handen- en voetenwerk van Monique was me af en toe een raadsel maar er gebeurde van alles in mijn lichaam, dus ik liet het gewoon gebeuren! Ook kreeg ze nog wat persoonlijk dingen door die echt klopten en waar ik ook echt wat mee kan! Wat een heerlijke ervaring! Ik ben relaxt naar huis gereden en heb geslapen als een roos. Zeker de moeite waard, dank je wel Monique!


Waar kijk ik naar:

 • gronding
 • aura’s
 • chakra’s
 • koorden
 • energetische ringen
 • vorige levens
 • organen
 • cellen
 • oude wonden van vorige levens
 • oud fysiek trauma of ervaring
 • energetische contracten
 • intuïtieve kanalen