Tarieven & f.a.q.

 

AANBOD

TARIEVEN 2023

 

Alles wat ik aanbied vindt plaats op afstand. U hoeft dus niet de deur uit. U krijgt binnen 2 weken een verslag in uw mailbox.

Luisterkind-Afstemming €80
Aura en Chakra Reading en Healing €80
Huiszuivering €80

Aquarius Akasha reading en healing

 

€80

Opleiding tot Luisterkindwerker

€1545

Online Opleiding tot Luisterkindwerker

€1545

P1030539


 

VEEL GESTELDE VRAGEN…

Hoe weet ik dat het werkt?

Het is heel goed mogelijk dat u op het moment van de healing niets ervaart. Echter, de behandeling werkt nog een hele tijd door.
Wellicht merkt u dat u beter slaapt, opgewekter bent, dingen bent gaan verwerken, anders denkt over bepaalde situaties, makkelijker besluiten neemt, pijn minder is geworden of meer ontspannen bent. Het kan ook zijn dat u door de healing vermoeidheid of geïrriteerdheid voelt.
Bedenk dat dit oude energie is die er uit komt. En een eerste aanzet is tot verandering! Het effect van de healing verschilt per persoon. Doe in ieder geval rustig aan na een healing. Geef uzelf de tijd en ruimte. Wees even lief voor uzelf.

Wat kan ik thuis doen?

Positief denken, meditatie en een gezonde levensstijl versterken de aura en de chakra’s en daardoor de energiehuishouding.
Een wandeling in de buitenlucht, een fikse huilbui, een goed gesprek, eens lekker lachen, werkt ook allemaal helend. Probeer altijd goed water te drinken, zodat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Zeker de dagen ná een healing.

Wordt het vergoed?

Nee, helaas is er nog geen vergoeding mogelijk.

Voel ik iets van de healing?

Dit hangt helemaal van de persoon af. De een is namelijk gevoeliger dan de ander.
Het is goed mogelijk dat u warmte in uw lijf voelt. Dit is de healing energie die zijn werk doet. Maar het kan ook goed zijn dat u dat juist als koud ervaart. Sommige plekken in het lichaam kunnen gaan tintelen of kloppen. Dit gaat vanzelf weer weg. Ook kan het gebeuren dat er emoties los komen. Laat dat gewoon toe. Anders stagneert het helingsproces.

Ik voel helemaal niets, werkt het dan wel?

Het werkt zeker! Het is heel goed mogelijk dat u op het moment van de healing niets ervaart. Echter, de behandeling werkt nog een hele tijd door. Wellicht zegt u achteraf dat u beter slaapt, opgewekter bent, dingen bent gaan verwerken, pijn minder is geworden of meer ontspannen bent.

Hoe veel behandelingen heb ik nodig?

Daar bent u helemaal vrij in. De een wil één behandeling per maand. Een ander maakt een moeilijke periode door en wil vaker een behandeling.

Is een healing op afstand net zo goed?

Ja, dit maakt geen verschil. Op afstand is zelfs krachtiger, omdat het ego er niet tussen komt. “Geloof ik het wel, werkt het wel echt, ik heb zoveel vragen.” etc.