Huiszuivering

Wie kent het niet. Je stapt bij je vrienden binnen en er hangt een ongemakkelijke sfeer. Ze hebben ruzie gehad en dat is nog duidelijk voelbaar. Of je collega’s hebben een slappe-lach-middag en als je erbij gaat zitten, slaat het gelijk op je over. Je kunt bijna niet anders dan meedoen. Stuk voor stuk niet gelijk een reden om je huis energetisch te laten reinigen.

Maar wellicht heb jij weleens vanuit je ooghoek zwarte vlagen of schimmen voorbij zien komen. En als je kijkt zie je niks?
Of je zit op je favoriete plekje in huis, maar voelt het er ineens niet zo lekker meer. Telkens als je er zit voel je bijv. koude. Of misschien heb je een onbehaaglijk gevoel. Dan zou het zo maar kunnen dat er een energie hangt van een overleden persoon.

Hier in Kralingen-West woon ik op de rand van de brandgrens. Het bombardement van 1940 heeft vele slachtoffers gemaakt. En zo af en toe zijn de dwalende zielen in mijn huis voelbaar. Wetend dat sommige van hen plotsklap uit het leven gerukt zijn. Als ik contact maak met zo’n energie, is die persoon zich er soms niet eens van bewust dood te zijn. Na het reinigen van mijn huis voelt het weer prettig en warm.

Wil je ook je huis energetisch laten reinigen? Klik op onderstaande knop om contact op te nemen. Ik stuur een begeleidende brief met uitleg, en na ontvangst van de betaling en informatie, ga ik voor je aan de slag. Na afloop stuur ik een verslag van deze reiniging per e-mail naar je toe.

Hoe er bij de huiszuivering verborgen verdriet naar boven kwam van een inwonend familielid, een ex-partner die nog verbonden bleek met enkele ruimtes, en hoe een overleden vader niet begreep waarom hij achter een deur hing. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die in een huiszuivering aan bod kwamen. In het huis was zelfs de energie voelbaar van de bouwvakkers van dit mooie nieuwbouwhuis. Na de energetische reiniging was de energie voelbaar anders, rustiger, meer ontspannen en prettiger.

Meer en meer mensen maken ook gebruik van een huiszuivering bij de verkoop van hun huis óf bij de aankoop van een nieuw huis.

In juni is een dierbaar familielid overleden. Haar huis moest rap verkocht worden en ik besloot een huiszuivering te doen. In haar woonkamer kon ik voelen hoe haar ziel niet meer in het huis zat. En toch hing er een ongemakkelijk gevoel. Na de huiszuivering voelde het huis weer open en licht. In het verslag stond hoe het overleden familielid zich er nog mee wilde bemoeien en de kijkers vooral alles wilde laten zien. Toen Monique klaar was, begreep zij dat zij een stapje achteruit mocht doen en heeft toen het huis los kunnen laten. Monique heeft er ook prettige energie teruggeplaatst en een voelbaar Welkom opgezet voor de potentiële nieuwe bewoners. Haar huis is door de eerste kijker gekocht. 

Staat jouw huis al enige tijd te koop en lijkt het je wat deze energetisch te reinigen? Neem contact met mij op.

Betrek jij binnenkort een nieuw huis en wil je alle oude energie verwijderd hebben? Vraag een huiszuivering aan via onderstaande knop.

info.voorgrootenklein@gmail.com

REACTIES VAN KLANTEN

Monique heeft ons de afgelopen jaren regelmatig geholpen. Iedere keer weer met veel toewijding, enthousiasme en liefde.
We wonen in een huis dat regelmatig vraagt om een energetische reiniging en telkens staat Monique weer voor ons klaar. Direct na de reiniging merken we al verschil in de energie, die veel lichter en schoner aanvoelt, en het verslag dat volgt laat de puzzelstukjes in elkaar vallen. Monique heeft al menig ziel naar het licht gebracht en bijgedragen aan het verkrijgen van inzichten en het loslaten van stukken uit onze vorige levens.
Na de reiniging en het verslag is er altijd nog ruimte voor het stellen van vragen, dat ervaren wij als zeer prettig. Wij zijn Monique dan ook erg dankbaar voor haar hulp, kennis, kundige aanpak en prettige manier van communiceren.
Paul