Reacties

1000x360-3

LUISTERKIND AFSTEMMINGEN

Monique heeft ons enkele malen geholpen met haar luisterkind afstemmingen. Beide kinderen zijn erg gevoelig en trekken zich het welzijn van anderen aan. Op het moment dat ze beide niet lekker in hun vel zaten kwam Monique op ons pad en heeft ons geholpen met haar luisterkind afstemming. Hierdoor heeft ze ervoor gezorgd dat ze minder last hadden van andere energieën en heeft ze ons door middel van een uitgebreid verslag inzicht gegeven in wat onze kinderen nodig hebben en hoe wij ze hierbij kunnen ondersteunen. Hele fijne en vooral praktische handvatten die ervoor gezorgd hebben dat de rust weer is terug gekeerd in huis.
Nelleke

Allerbeste Monique: wat heb je mij op een geweldige manier inzicht gegeven in behoeften, wensen, gedrag, etc. van mijn broer met Syndroom van Down (49 jaar), die een moeilijke fase qua gedrag en levensplezier doormaakt. Door zijn beperkte verstandelijke mogelijkheden kan hijzelf e.e.a. niet/nauwelijks uiten. Echt ongelooflijk en zo enorm waardevol wat voor inzichten je hebt geboden door met hem op jouw manier in contact te treden, ik krijg er nog kippenvel van. Het voelt alsof ik dat contact heb gehad met mijn broer. Jouw werkwijze klinkt voor mensen misschien zweverig, maar wat is het juist praktisch en duidelijk en dat is zeker, want jouw tips en inzichten gebruik ik en anderen om mijn broer heen volop en we zien echt een andere positieve broer met Down, hij is weer in zijn kracht. Tenslotte ben ik onder de indruk van jouw warme en tegelijk professionele benadering!! Laat mensen gerust met mij contact opnemen voor meer informatie over wat jij kunt betekenen voor verstandelijk gehandicapten en hun omgeving!!
Hartelijke groet, Frans

Wat lief hoe mijn zoon over mij praat! Ik krijg hier echt een warm hart van. Ik merk ook dat ik makkelijker/gerichter met hem kan praten en hij straalt hierdoor steeds meer uit dat hij gerust gesteld is.
Enorm bedankt. Voor mij was het na de eerste afstemming even onduidelijk, maar op bepaalde punten toch ook weer herkenbaar. Ik ben blij dat wij hier toch verder op in gegaan zijn en de afstemming volledig herkenbaar en duidelijk geworden is. Goed bezig Monique! En ontzettend bedankt.
Groet Jennifer

Hartelijk dank voor al deze indrukwekkende informatie. Nieuwsgierig als ik ben, ben ik direct begonnen met lezen. Ik ga hem van de week nog een paar keer rustig doornemen.
Ik herkende eigenlijk gewoon alles wat je opgeschreven hebt. Nogmaals hartelijk dank
C

Hartstikke bedankt voor de prachtige en zeer uitgebreide afstemming!! Ik moest huilen bij het gedeelte van het vorig leven dit raakte me, mijn schaduwkant, ben erg blij dat dit nu in het licht is gezet! Verder herken ik me heel erg in eigenlijk alles. Je hebt me heel erg veel bruikbare tips gegeven die ik ga toepassen. Er is eigenlijk niets waar ik me niet in kan vinden. Nogmaals erg bedankt, ik ga ermee aan de slag!
E. Boer

Iets later antwoord dan gepland maar de informatie had wat meer tijd nodig om even te “landen”.
Nogmaals heel erg bedankt voor de tijd en moeite. De informatie die we gekregen hebben is erg waardevol voor ons en we zijn blij dat er een hoop losgelaten mocht worden. Dit soort verkregen informatie geeft ons echt steun en een duwtje in de juiste richting.
Nelleke

Ohhh Monique,
Wat een prachtige afstemming zeg! Mijn man, en ik werden allebei een beetje emotioneel.
Tamara

WAUW, geweldig, super, gaaf.
Ik ga het even laten bezinken en van genieten.
Heel veel liefs,
Muriël

Nogmaals dank je wel voor de mooie afstemming en de inzichten.
Liefs, Patricia

Vind echt dat je een hele mooie afstemming hebt gedaan Monique.
Denk dat zo’n afstemming me veel brengt omdat hij ook meteen een klein beetje weerstand gaf en ik te snel zei…dat dingen niet klopte. Dus ben je nogmaals dankbaar.
Sandra Laureys

Lieve Monique,
Op de eerste plaats heel hartelijk bedankt voor je afstemming.
Wat heb je mooi geschreven, prachtig! De tranen rolden over mijn wangen tijdens het lezen.
Klopt helemaal wat je schrijft in de eerste alinea…ongelofelijk goed beschreven. Wat een indrukwekkende verhaal over mijn verleden (vorig leven), heftig! Je hebt al mijn vragen zeer zeker beantwoord, heel hartelijk bedankt! Je kunt geweldig goed schrijven! Hebt het heel goed verwoord!
Heel veel goeds, succes en liefs
Sandra

Wauw, wat een mooie afstemming!
Je zit echt heel goed zeg, jij kan dit wel.
Ik vind het echt een erg treffende afstemming.
Tamara

Wauw wat is het deze keer ook weer treffend!
Het klopt echt helemaal! Ik ga zeker aan de slag met alle tips…ik herkende alles, alleen het toepassen zal een uitdaging worden. Ik zal dit verslag geregeld nalezen om het goed in te prenten. Ik ben heel blij en dankbaar voor de duidelijke tips!
Nelleke

Jeetje wat kan jij toch ongelofelijk krachtig schrijven. Echt heel mooi en ik
heb hem dan ook ademloos gelezen.
Monica Schreiner

HEALING

De healingenergie van Monique is speels, helder en koesterend.
Zij is een bibliotheek aan informatie en bronnen, die zij overbrengt op de healee om hem/haar aan zijn/haar eigen informatie te herinneren. Haar wezen is groots; oprecht en gericht op geven. (trainer opleiding)

Monique geeft duidelijk aan wat ze geheald heeft, wat je blokkades zijn en ze heeft ook goed geschoond Het is een compleet beeld wat je krijgt, daarna voel ik mij altijd kalm en blij.

Ik werd behandeld in een speciaal rustige en mooi ingerichte kamer waardoor je je direct op je gemak voelt. Het handen- en voetenwerk van Monique was me af en toe een raadsel maar er gebeurde van alles in mijn lichaam, dus ik liet het gewoon gebeuren! Ook kreeg ze nog wat persoonlijk dingen door die echt klopten en waar ik ook echt wat mee kan! Wat een heerlijke ervaring! Ik ben relaxt naar huis gereden en heb geslapen als een roos. Zeker de moeite waard, dank je wel Monique!

READING

Zelf ben ik totaal niet spiritueel of iets. Toen Monique mij ging readen kwamen er heel oude stukken boven. Daar had ik totaal niet op gerekend en dat raakte mij enorm. Monique heeft me er goed doorheen geholpen en heeft het oude zeer kunnen healen. Ik voel me nu zoveel rustiger.

Ik had geen flauw idee hoe het lezen van mijn ‘bloem’ mij meer zou vertellen over mezelf. Maar hoe treffend was het. De afstand tot mijn familie, maar juist dichtbij mijn vriend staan. Het klopte als een bus. Hoe sommige dingen mij verzwakken, terwijl andere situaties mij juist energie geven. Ik vond het echt heel treffend.

HUISZUIVERING

Monique heeft ons de afgelopen jaren regelmatig geholpen. Iedere keer weer met veel toewijding, enthousiasme en liefde.
We wonen in een huis dat regelmatig vraagt om een energetische reiniging en telkens staat Monique weer voor ons klaar. Direct na de reiniging merken we al verschil in de energie, die veel lichter en schoner aanvoelt, en het verslag dat volgt laat de puzzelstukjes in elkaar vallen. Monique heeft al menig ziel naar het licht gebracht en bijgedragen aan het verkrijgen van inzichten en het loslaten van stukken uit onze vorige levens.
Na de reiniging en het verslag is er altijd nog ruimte voor het stellen van vragen, dat ervaren wij als zeer prettig. Wij zijn Monique dan ook erg dankbaar voor haar hulp, kennis, kundige aanpak en prettige manier van communiceren. 

Paul

AQUARIUS AKASHA READING EN HEALING

Ik ben bij Monique geweest voor een reading van mijn Akasha Kronieken en dat was in 1 woord: geweldig!
In aanloop naar de reading heeft Monique duidelijk uitgelegd wat de reading inhoud en wat ik zelf ter voorbereiding kon doen namelijk het opstellen van vragen.
De reading vond plaats in een hele prettige en ontspannen sfeer. Geen vraag was te gek voor Monique en ze ging overal even enthousiast mee aan de slag. Tijdens de reading verkrijgt Monique informatie die ze gelijk doorgeeft maar er is ook ruimte om dar zelf direct op door te vragen. Hierdoor heb ik echt het gevoel gekregen dat ik het maximale uit deze reading kon halen. De informatie was treffend en het heeft veel inzicht gegeven in patronen en problemen waar ik in dit leven tegenaan loop. De reading werd afgesloten met een mooie healing waardoor ik vol nieuwe en positieve energie huiswaarts ging.
Ik kom zeker nog eens terug voor een Akasha reading!
Nelleke

 

          Vraag nu ook een afstemming, healing of reading aan door op onderstaande knop te klikken.

          info.voorgrootenklein@gmail.com