Luisterkind Afstemming voor kinderen

Luisterkind Afstemmingen voor kinderen.

Met behulp van de Luisterkind®Methode fungeer ik als tussenpersoon tussen ouder en kind. Ik maak in de energie contact met jouw kind en luister wat hij/zij te zeggen heeft. Waarom toch zo’n buikpijn bij het slapen gaan, of waarom steeds boze buien? Waar komt de verandering in het gedrag vandaan? Wat heeft jouw kind nodig? Wat wil het anders?
Dit zijn zomaar vragen die ik stel aan het kind tijdens een afstemming.

Waar nodig vraag ik zo ver mogelijk door, om een helder antwoord boven te krijgen. De vragen die jullie hebben, stel ik natuurlijk ook.
Soms laat jullie kind mij beelden zien, die ik omzet in tekst. En soms voer ik hele gesprekken, alsof ik ernaast zit. Dit alles is in een verslag terug te lezen, wat ik per e-mail naar je toe stuur.

Hoe komt het dat je zo gespannen bent Jan?
Ik voel een enorme druk. Van school, van thuis, van mijn hobby’s.
Kun je eens vertellen op wat voor manier school voor druk zorgt?
Ik wil heel graag lekker spelen. Ik speel graag in de bouwhoek of met de auto’s. Maar ik moet ook best vaak een lesje bij de juf doen of aan tafel een werkje. En ik ben niet goed in werkjes. Ik ken het werkje nog niet en dan ben ik bang dat ik het antwoord niet weet.
Wat gebeurt er dan met je?
Dan word ik stil en dan durf ik niet meer. Ook als ik het antwoord wel weet, durf ik toch niet meer. Thuis pieker ik daarover. Ik ben ook weer in bed gaan plassen.

Voor kinderen die (nog) niet kunnen vertellen wat er speelt, omdat ze te jong zijn, of omdat zij gehandicapt zijn of belast zijn met een of andere stoornis of een verstandelijke beperking. Ook kinderen gediagnosticeerd met autisme, adhd of pddnos kunnen baat hebben bij een Luisterkind Afstemming.
Ligt een kindje in coma, of is het overleden, ook dan is een afstemming mogelijk.

Vraag ook een afstemming aan. Klik op onderstaande knop om contact op te nemen,

info.voorgrootenklein@gmail.com