Opleiding tot Luisterkindwerker

Rotterdam-Kralingen, in huiselijke kring, kleine groep. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 Start: zaterdag 13 januari, 10 febr, 9 mrt, 6 apr, 4 mei 2024

Inloop 09:45 uur tot 16:30 uur

OPLEIDING tot LUISTERKINDWERKER
Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dat is de taak van de Luisterkindwerker.
Het betekent werken op energetisch niveau – contact leggen van hart tot hart of van ziel tot ziel. De Luisterkindwerker legt verbinding met de energie van de ander en gaat in gesprek. Er is ruimte om alles te bespreken. Livecontact in een spreekkamer is niet nodig alles gaat via de energie.
Tijdens de Luisterkind-afstemming luister je als eerste naar de persoon met wie je contact hebt. Waar wil hij/zij over praten? Je stemt af op een diepere laag en in dat gesprek ga je samen op zoek naar antwoorden op de vragen die vooraf gesteld zijn. Door ouders voor hun kinderen of door de volwassenen voor zichzelf. Je bekijkt alle facetten van de ander en beschrijft zo veel mogelijk antwoorden, oplossingen, handvatten, inzichten en keringen. Je kijkt waar je gelijk in de afstemming zaken kunt oplossen of waar aansluitend nog aandacht naartoe mag. Je benut het moment van contact zo volledig mogelijk.

Kun jij het ook leren?
Een vaak gestelde vraag, waarop het antwoord Ja is. Ieder mens heeft de mogelijkheid om die ‘knop’ weer terug te vinden waar hij of zij mee geboren is. Meestal is die vaardigheid in de loop van de jaren bij een mens vervaagd. Het is een kwestie van doen, meegaan met de vragen en opdrachten van de trainers, grip durven loslaten en de wil hebben om Luisterkindwerker te worden. Er is geen basis opleiding psychometrie of intuïtieve ontwikkeling voor nodig, geen mediumschap of trancehealing. Een ieder die het wil, kan leren afstemmen. De grootste uitdaging zit in het bedreven raken in het vertalen van de afstemmingen volgens de Luisterkind®Methode. En juist dát zal jouw werk zo uniek maken!

Wat zijn de praktische voordelen voor je klanten? 
– Ze hebben geen reistijd of reiskosten
– Ze zitten niet tegenover een zoveelste vreemde
– Ze kunnen op hun eigen manier hun verhaal doen
– Het gesprek is niet aan tijd gebonden
– Ze zitten niet met anderen in een wachtkamer
– Er is alle tijd voor het gesprek
– Alles staat op papier dus de resultaten zijn gemakkelijk terug te lezen

Voordelen voor jou als Luisterkindwerker
– Je hebt geen praktijkruimte nodig
– Je deelt je eigen tijd in
– Je kunt werken vanaf iedere willekeurige werkplek
– Je bepaalt zelf hoeveel klanten je per week wilt hebben
– Je werkt wereldwijd
– Je kunt optimaal tijd aan je klant besteden
– Je hebt zelf de keuze op welke doelgroep je je wilt richten
– Een Luisterkind-afstemming is goed te combineren met andere behandelmethoden!

Een intensieve én bijzondere opleiding
De opleiding tot Luisterkindwerker is een intensieve opleiding, waarbij de liefde voor het kind of de volwassene niet verward mag worden met het helpen van je klant. Het is een opleiding voor eenieder die met mensen werkt of wil gaan werken en een extra hand wil bieden om het leven van de ander te veraangenamen en blokkades weg te nemen door het inzetten van de Luisterkind®Methode.

  • Je staat open om het kind of de volwassene te horen, los van eigen herinneringen, ervaringen, trauma’s, gevoelens of wensen van ouders. Je biedt je klant de volledige aandacht, betrokkenheid en de wil om hem of haar verder te helpen op zijn/haar levenspad
  • Je leert op afstand via psychometrie, regressie en healing de struikelblokken bij je klant te verstaan, te herkennen en te verhelpen
  • Tevens leer je auralifters en andere entiteiten herkennen en help je de klant door deze spirits op respectvolle wijze door te sturen naar het licht
  • Je leert alle beelden, gevoelens, emoties en handelingen volgens de Luisterkind®Methode tijdens de afstemming te vertalen naar de ouders/aanvrager

DOWNLOAD HIER DE Opleidingsbrochure Luisterkind

Voorwaarden om te kunnen deelnemen: vooropleiding en persoonlijke kwaliteiten
– Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
– Specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk
– Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is goed tot zeer goed
– Beschikken over genoeg ruimte/tijd om de afstemmingen te oefenen in de tussenliggende weken
– Werken met kinderen, volwassenen of daarvoor interesse hebben
– Communicatieve kwaliteiten zijn gemiddeld tot sterk
– Coachende instelling en houding
– Duidelijke interesse in spirituele ontwikkeling

Weet je het nu zeker en wil jij ook Luisterkindwerker worden? Geef je dan nu op. Ik begeleid je graag om een goede Luisterkindwerker te worden.

Kosten €1545,- De opleiding is CRKBO geregistreerd en ik als docent ook. De opleiding duurt zo’n 6 maanden met 5 lesdagen en wordt afgesloten met een diploma.

DATA: za 13 jan, 10 febr, 9 mrt, 6 apr, 4 mei 2024

In overleg is het ook mogelijk om 16 december 2023 al te starten, mits er voldoende aanmeldingen voor zijn.

Voor alle groepen geldt, inloop om 09.45 uur, les 10.00 – 16.30 uur.

Geef je hier op: info.voorgrootenklein@gmail.com

 

Zou jij de opleiding graag ONLINE willen volgen, dan is er goed nieuws.

Sinds1 januari 2021 is het mogelijk de opleiding via E-learning te volgen. 5 dagdelen van 4 uur, één keer per maand. Minimaal 1 persoon, maximaal 4 personen in de online groep, zodat er volop aandacht is voor een ieder. Ná lesdag 1 krijg je een code voor een online omgeving. Daar vind je vele luisterfragmenten ingesproken door Diana Hendriks, oprichtster van de Luisterkind methode. De fragmenten geven aanvullende en extra informatie op de lesstof die we via Skype behandeld hebben. Tussendoor oefen je met het maken van afstemmingen. Ik begeleid je per e-mail. Samen wandelen we door de 6 voldoendes heen.

Voor aanvang ontvang je de opleidingsmap per post bij je thuis. Voor elke lesdag ontvang de Skypelink in je mailbox om de volgende dag de les mee te volgen. Kosten €1545,-.

Starttijd 09.00 tot 13.00 uur. Andere tijd is in overleg.

Data: vrijdag 12 jan, 9 febr, 8 mrt, 5 apr, 3 mei 2024

Makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Leuk is het sowieso.

Wil je meer informatie, neem dan even contact op via info.voorgrootenklein@gmail.com.