Reading

Reading

In en om je lichaam stroomt energie. Stroomt deze energie niet goed door, dan kan je niet zo lekker in je vel zitten, steeds tegen dezelfde dingen aanlopen of zelfs ziek worden. Deze blokkades kunnen te maken hebben met negatieve overtuigingen, oude patronen (contracten), onverwerkte emoties of ervaringen. Tijdens een reading maak ik contact met je op wezenlijk niveau. Met jouw essentie. Het is interessant om te kijken wat jouw potentieel is, wat jouw talenten zijn. Maar ook wat je valkuilen zijn en welke blinde vlek er is, waardoor jij jouw kwaliteiten niet ziet. Tevens kijk ik naar waar de blokkade in jouw energieveld zit. Waar voel je dat in je lijf. Welk chakra of welke auralaag reageert daarop. Wat heeft het nodig. Wat heft de belemmering op. Ook kijk ik naar mannelijke en vrouwelijke energie en in welk thema je nu zit.

Vaak zorgt het uitspreken van al deze dingen ervoor dat het een en ander op gang komt. Het geeft inzicht in jezelf en maakt je bewust van hoe het bij jou werkt. Tijdens een reading gebeurt het weleens dat een overleden dierbare zich aandient. Maar ook jouw gids of engel kan een boodschap geven die je verder op weg helpt. Vaak geef ik tijdens een reading ook een healing, wat maakt dat de energie beter doorstroomt en er nieuwe informatie beschikbaar komt. Heeft u echter een les te leren, dan is het niet de bedoeling dat te helen. U zou de les alleen maar harder terugkrijgen.

 

Kinderreadingen

Kinderen tot 7 jaar worden via de biologische moeder gelezen. Dit omdat het kind tot die leeftijd op de gronding van moeder zit.

Na 7 jaar kan zowel vader als moeder gelezen worden.

Vanaf 12-14 jaar wordt er een individuele reading gegeven.

Tijdens een kinderreading wordt er gekeken naar de energie van het kind. Zijn alle chakra’s juist ontwikkeld of niet. Hoe reageren de auralagen. Waar zitten eventuele blokkades. Welke kwaliteiten, talenten en behoeften heeft het kind en wat zijn de valkuilen of angsten. Ook wordt gekeken naar de verbinding van de ouders met het kind. Wat heeft het kind nodig van zijn ouders of omgeving. Hoe is de energetische interactie tussen ouder en kind.

Een kinderreading geeft inzicht in uw kind. En vaak is het ook een bewustwording van een of beide ouders. Heeft het kind iets te leren, dan kan het zijn dat juist de ouder dit te leren heeft. Een reading kan daardoor een echte eyeopener zijn. Door uw eigen patroon te doorbreken, te veranderen, te helen, verandert uw kind mee. Daar waar nodig kan gelijk een healing gegeven worden. Altijd in samenspraak met het wezen van het kind. Heeft het wezen van het kind een les te leren, dan is het niet de bedoeling dat te helen.

Ik lees ook de bloem van het kind. Ten eerste kijk ik wat voor bloem het is. Hoe staat het ten opzichte van de wereld en de omgeving. Is de bloem open en in ontwikkeling of juist niet. En wat heeft het nodig voor de ontwikkeling. Ook kijk ik waar het voeding vandaan haalt, of juist waar niet, etc.

Hoog gevoelige kinderen staan voortdurend onder invloed van allerlei prikkels. Worden de prikkels teveel, dan kan zich dat uiten in boosheid, woede aanvallen, opstandig gedrag, veel huilen, adhd, dromerig, etc. Maar ook naar binnen keren of afzonderen is mogelijk. Deze kinderen functioneren veel vanuit hun rechter hersenhelft. Het gebied waar onze creativiteit zit. Tekenen, schilderen, dansen, zingen, muziek, toneel. Vanaf groep 3 verplaatst de aandacht op school zich naar de linker hersenhelft. Daar waar het lezen, schrijven en rekenen zit. Het is voor deze kinderen belangrijk om feeling te houden met hun rechter hersenhelft middels creativiteit. Het komt vaak voor dat hoog sensitieve kinderen beelddenkers zijn. Beelddenkers maken meer gebruik van hun rechter hersenhelft dan taaldenkers. Bij het woordje “hond” denken zij eerder aan een echte hond, dan aan het woord hond of hoe dat geschreven wordt. Wat tot diverse leerproblemen kan leiden, omdat het onderwijs meer “linker hersenhelft” georiënteerd is. Meer hierover kunt u vinden op www.ikleeranders.nl.

Alle Readingen worden op afstand gedaan. Je hoeft er niet voor thuis te blijven of thuis specifieke maatregelen te nemen. Ik stem mij af op de persoon en schrijf hier een verslag over, wat ik na afloop naar je mail.

Wil je een Reading voor jou of je kind? Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.

info.voorgrootenklein@gmail.com

REACTIES VAN KLANTEN
Zelf ben ik totaal niet spiritueel of iets. Toen Monique mij ging readen kwamen er heel oude stukken boven. Daar had ik totaal niet op gerekend en dat raakte mij enorm. Monique heeft me er goed doorheen geholpen en heeft het oude zeer kunnen healen. Ik voel me nu zoveel rustiger.

Ik had geen flauw idee hoe het lezen van mijn ‘bloem’ mij meer zou vertellen over mezelf. Maar hoe treffend was het. De afstand tot mijn familie, maar juist dichtbij mijn vriend staan. Het klopte als een bus. Hoe sommige dingen mij verzwakken, terwijl andere situaties mij juist energie geven. Ik vond het echt heel treffend.