Luisterkind Afstemming voor volwassenen

Luisterkind Afstemming voor volwassenen.

Ook voor volwassenen is een Luisterkind Afstemming mogelijk. In de energie, op zielsniveau maak ik contact met jou om te horen hoe het met je is. Waar maak je je zorgen om en wat zijn je valkuilen? Ook zal ik aan jou zelf vragen welke tips je voor jezelf hebt. Hoe kun je het beter of fijner hebben? Wat heb je nodig? Maar doe je niet. En waarom doe je dat niet?

Allerbeste Monique: wat heb je mij op een geweldige manier inzicht gegeven in behoeften, wensen, gedrag, etc. van mijn broer met Syndroom van Down (49 jaar), die een moeilijke fase qua gedrag en levensplezier doormaakt. Door zijn beperkte verstandelijke mogelijkheden kan hijzelf e.e.a. niet/nauwelijks uiten. Echt ongelooflijk en zo enorm waardevol wat voor inzichten je hebt geboden door met hem op jouw manier in contact te treden, ik krijg er nog kippenvel van. Het voelt alsof ik dat contact heb gehad met mijn broer. Jouw werkwijze klinkt voor mensen misschien zweverig, maar wat is het juist praktisch en duidelijk en dat is zeker, want jouw tips en inzichten gebruiken ik en anderen om mijn broer heen volop en we zien echt een andere positieve broer met Down, hij is weer in zijn kracht. Tenslotte ben ik onder de indruk van jouw warme en tegelijk professionele benadering!! Laat mensen gerust met mij contact opnemen voor meer informatie over wat jij kunt betekenen voor verstandelijk gehandicapten en hun omgeving!!
Hartelijke groet, Frans (Frans is wettelijke aangesteld beslissingen te nemen voor zijn broer.)

Wil jij ook een afstemming voor jezelf? Klik op onderstaande knop om contact op te nemen.

info.voorgrootenklein@gmail.com