Luisterkind Afstemming Levensbrug

Luisterkind Afstemming Levensbrug.

Een Luisterkind Levensbrug-afstemming is o.a. een afstemming op personen die overleden zijn; zowel volwassenen als kinderen, alsook kinderen die vroegtijdig tijdens de zwangerschap zijn overleden. Het maakt hierbij niet uit of dat om een miskraam, abortus of vroeggeboorte gaat. Ook bij zelfmoord kan een Levensbrug Afstemming helderheid en rust geven.

De Levensbrug Afstemming is ook uitermate geschikt voor al die mensen die nog niet overleden zijn, maar voor wie het einde nadert. Sommigen liggen in coma, anderen zijn door ziekte niet meer in staat om te praten. Wat willen zij nog vertellen of hoe zien zij hun eigen afscheid? En wat zou je zelf nog graag willen weten?

Omdat we met de Luisterkind Methode het hoofd passeren en direct dieper bij de persoon op wie we afstemmen doorpakken, kunnen we ook de gesprekken met mensen met Alzheimer, mensen in coma of met Dementie, op een gerichte manier oppakken.
Ik zal in deze Levensbrug afstemming het gesprek open in gaan en horen welke boodschappen er overgebracht mogen worden.

Klopt het dat jij samen met nog een ander kindje in de baarmoeder zat?
Ja Monique dat klopt. Ooit waren wij een tweeling. En door de eeuwen heen zijn wij los van elkaar op aarde teruggekomen. We leefden ieder ons eigen leven. We wilden zó graag nog een keer samen in een baarmoeder zitten.
Wat is er gebeurd waardoor de zwangerschap mis is gegaan?
Eigenlijk is er niks misgegaan. Onze grote wens is uitgekomen. Nog één keer samen. Bij een moeder die ons zoveel liefde te geven had, terwijl wij nog in de buik zaten. Meer wensten wij niet. Mijn kleine zusje is al eerder overleden. Mijn vruchtje is wat verder gegroeid, maar we hadden nooit de bedoeling geboren te worden. De vruchtjes waren onvoldoende levensvatbaar.
De moeder was intens verdrietig jou (jullie) te verliezen. Waarom zij?
Wij hebben haar gekozen, omdat wij wisten dat zij het zou snappen. Weten dat we met twee waren, ook al zei het ziekenhuis van één. Bedank haar maar namens ons. Zo af en toe nemen we een kijkje bij haar. Het is een heel bijzondere vrouw. Wij houden heel veel van haar. En zij van ons…

Ik kan alleen aanvragen aannemen voor een afstemming op jouw overleden vader/moeder, of jouw kindje. Een afstemming aanvragen voor jouw partner vanwege zijn overleden vader, kan helaas niet. Die aanvraag moet door hemzelf gedaan worden.

Wil je een Levensbrug afstemming aanvragen, klik dan op onderstaande knop om contact op te nemen.

info.voorgrootenklein@gmail.com