Over mij

OVER MIJ

Hallo, mijn naam is Monique Verhage (1967), jongste van drie kinderen. Ik woon al sinds 1990 met veel plezier in Kralingen-West. Sinds 1996 werk ik part-time in het basisonderwijs. Een baan waarbij ik het vooral leuk vindt het beste in de ander naar boven te halen, gebaseerd op respect, vertrouwen en liefdevolle connecties.
Tijdens het volgen van een NLP opleiding ontdekte ik mijn gevoeligheid en mochten alle kanalen weer open, die ik als kind zorgvuldig gesloten had. Ooit begonnen met Reiki, Healing en Reading en later Mediumschap, psycho-sociaal Mediumschap en energetisch Coaching.

N.a.v. een specialisatie Kinderreadingen ben ik de opleiding tot Luisterkindwerker gaan volgen waar ik nu trainer ben. Mijn laatst gevolgde scholing was Aquarius Akasha Reading (en Healing), Acces Bars en Sacred Activations.
Ik ben er van overtuigd dat ik nooit uitgeleerd zal zijn. Voor mij is er niets heerlijker dan bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mijn logo bestaat uit 2 mensfiguren. Een groot en een klein mens. Een dagelijks mens, het ego en zijn ziel. Of een persoonlijkheid met een innerlijk kind. Het kan op vele manieren uitgelegd worden. Het is een beetje hoe ik het zie in de energie. Ik zie jou live tijdens ons contact of op een foto. Maar ik zie óók wie jij bent achter alle maskers, overtuigingen en blokkades. De mooie ziel die jij werkelijk bent.

Soms hebben we het even nodig om ons dit weer te herinneren.

Nooit eerder heb ik zulk zwaar kippenvel gehad, als toen ik met de Luisterkind® Methode in aanraking kwam. Na jarenlange training en ontwikkeling van mijn intuïtie, weet ik dat ik niet anders kan dan daar gehoor aan geven. En dat ik dan nu ook nog de Opleiding tot Luisterkindwerker mag geven is als een kers op de taart.

Ook interesse om met deze mooie methode te leren werken?

Vraag meer informatie via deze link.